Autor: Põllumajandus.ee • 5. mai 2023

Fotogalerii: Avatud kalasadamate päev näitas kuidas kala meie toidulauale jõuab

29. aprillil osales Maaeluministeeriumi ja Kalanduse Teabekeskuse korraldatud avatud kalasadamate päeval esialgsetel andmetel ligi 32 000 inimest.
Avatud kalasadamate päev Leppneeme sadamas.
Foto: Sten-Ander Ojakallas

Vaatamata tuulisele ja vilule ilmale jäi kalasadamate päeva üks eestvedajatest Toomas Armulik külastajate arvuga väga rahule. Tema sõnul külastas kalasadamaid esialgsetel andmetel umbes 32 000 inimest ja populaarsematest sadamatest võis päeva jooksul läbi käia 3000-4000 inimest. „Paljudes sadamates lõppes värske kala juba varakult, mis näitab ka ürituse populaarsust. Siiski soovitame varsti jälle sammud lähimasse kalasadamasse seada, eriti neil, kellel see kord värske kala jäi saamata. Kalurid ei tööta vaid ühel päeval aastas ja värsket kala jagub veel kõigile soovijatele," kutsus Armulik inimese ülesse kala ostma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960