Autor: Põllumajandus.ee • 5. mai 2023

Rootsi kuningas tundis maaülikoolis siirast huvi metsa- ja põllumajandusteemade vastu

Eile, 4. mail, külastas Eesti Maaülikooli Rootsi kuningas Carl XVI Gustaf. Kuninga ja tema kaaskonna planeeritud külaskäik maaülikoolis läks kuninga siira ja sügava huvi tõttu maaülikooli teemade vastu tükk aega pikemaks.
Rootsi kuningas Carl XVI Gustaf kuningamänni järglast istutamas.
Foto: Eesti Maaülikool

Kuningat võõrustanud rektor Ülle Jaakma sõnul tundis Tema Majesteet väga suurt huvi metsateemade vastu. Kuningas istutas koos president Alar Karisega maaülikooli Metsamaja ette Järvseljal kasvava kuningamänni järglase. Kuningamänni, Järvselja õppe- ja katsemetskonna tegevuse ja meie metsandusalase teadustöö kohta oli kuningal palju küsimusi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960