Autor: Põllumajandus.ee • 16. mai 2023

Avatud talude päevale registreerumine pikeneb 21. maini

Maaeluministeerium pikendab üheksandale üle-eestilisele avatud talude päevale talude registreerimist 21. maini, et kõik soovijad jõuaksid end kirja panna. Avatud talude päev toimub tänavu 15.-16. juulil.
Avatud talude päev Harjumaal Jüriöö talus.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

„Talude arvuga võib rahule jääda juba praegu, ent soovime, et hilised ärkajad saaksid veel nädala lõpuni lisaaega,“ rääkis Maaelu Teadmuskeskuse maaeluvõrgustiku teenistuse juhataja Reve Lambur pikendamise tagamaast.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960