Autor: Põllumajandus.ee • 16. mai 2023

Urmas Tartes pälvis Eesti looduskaitse kõrgeima autasu

Eesti looduskaitse kõrgeima autasu – Eerik Kumari nimelise looduskaitsepreemia koos kuldmärgiga – pälvis putukateadlase ja looduse populariseerijana tuntud Urmas Tartes. Looduskaitsekuu avamisel Kadrioru lilleaias andsid president Alar Karis ja kliimaminister Kristen Michal üle ka tänavused looduskaitsemärgid ja noore looduskaitsja märgid.
Eerik Kumari looduskaitsepreemia laureaat on Urmas Tartes.
Foto: Aron Urb

President Alar Karis kutsus looduskaitsekuu avamise puhul peetud kõnes üles, et ärgem loogem vastandusi kliima, elurikkuse ja inimeste heaolu vahel. „Õiglased lahendused on olemas. Ja oluline on, et meil kõigil oleks ühine eesmärk – elamisväärne keskkond jätkusuutlikul planeedil,“ rääkis president, tänades kõiki tänavusi preemiasaajaid, kes pühendunult selle eesmärgi nimel igapäevast tööd teevad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960