Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. mai 2023

Meelis Laande - innovaatiline pakend kasvatab müüke ja säästab keskkonda

18. mail toimunud Eesti Toiduainetööstuste Liidu pakendikonverentsil nentis Atria Eesti müügidirektor Meelis Laande, et pakenditesse tuleb ja tasub panustada. Samas ettevõtjatel puudub selgus, mis materjale meil Eestis ollakse võimelised ümbertöötlema ja mida mitte - see takistab investeeringuid.
Fotol Atria Eesti müügidirektor Meelis Laande.
Foto: Raul Mee

Eilsel pakendikonverentsil võttis Meelis Laande kokku 2020. aastal turule toodud innovaatilise hakklihapakendi loo.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960