Autor: Põllumajandus.ee • 25. mai 2023

Kalateadlane Arvo Tuvikene pälvis aasta kalandusteo konkursil rahva lemmiku tiitli

Konkursi "Aasta kalandustegu 2022" rahva lemmiku tiitli pälvis Eesti Maaülikooli kaasprofessor, kalateadlane ja järjepidev teaduse populariseerija Arvo Tuvikene, kes enda möödunud aastal ilmunud raamatus "Kalade saladused" pani kaante vahele põnevad seigad uimeliste meeltest ja iseärasustest.
Arvo Tuvikene sai auhinnaks räimepärja, mille tekstiplaadile on kirjutatud: Aasta kalandustegu 2022 rahva lemmik Arvo Tuvikene. Elutöö kalade uurimisel ja tutvustamisel.
Foto: Lea Tuvikene

Raamat pöörab tähelepanu kalade käitumist juhtivatele kohastumustele, mis kalasõbrale tavaliselt ehk silma ei paistagi. Teos on kirjutatud lihtsas ja hõlpsalt mõistetavas võtmes – lugeja veendub, et meil kõigil on oma suhe kaladega. Tuvikene sai 32% kõigist konkursil antud häältest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960