Autor: Aivar Õepa • 26. mai 2023

Pidu Norra kalakasvatajate aktsiates: ressursimaks tuleb oodatust väiksem

Norra kalakasvatuse ressursimaksu vähenemine 25 protsendini käivitas Oslo börsil noteeritud kalafirmade aktsiate ralli.
Lerøy Seafoodi lõhekasvatus.
Foto: Lerøy Seafood

Norra töö- ja keskparteist koosnev vähemuskoalitsioon suutis hankida ressursimaksu ettepanekule Venstre (liberaalide) ja vaid ühe parlamendisaadikuga väikepartei Pasientfokus toetuse, kirjutas uudisteportaal e24. Liberaalid kauplesid aga ressursimaksu väiksemaks, 25 protsendini. Algses ettepanekus oli maksu suurus 40% ettevõtte kasumist, seejärel 35%.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960