Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. mai 2023

Galerii: Jäneda aia- ja lillepäevad rõõmustasid rikkaliku taimevalikuga

Möödunud nädalavahetusel toimusid Jänedal järjekordsed aia- ja lillepäevad. Tavakohaselt on suurüritus mõeldud mitte ainult aiandus- ja haljastushuvilistele, vaid ka neile, kes hindavad kõrgelt kodumaist söögipoolist ja käsitööd.
Jäneda aia- ja lillepäevad rõõmustasid rikkaliku taimevalikuga.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

27. -28. mail toimunud aia- ja lillepäevad olid järjekorras juba kahekümne esimesed. Lisaks Eesti taimekasvatajatele ja aianditele täiendasid kauplejatele ridu ka tulijad Lätist ning Leedust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960