Autor: Põllumajandus.ee • 29. mai 2023

Madis Kallas väisas Maaülikooli

24. mail külastas regionaalminister Madis Kallas Eesti Maaülikooli, et arutada ministeeriumi ja ülikooli koostööd maaelu edendamisel.
Regionaalminister Madis Kallas kohtus Eesti Maaülikooli juhtkonnaga.
Foto: Eesti Maaülikool

Maaeluministeerium vastutab Eesti maaelu-, põllumajandus- ja kalanduspoliitika kavandamise ning elluviimise eest. Siia alla käivad ka taime- ja loomatervise ning kogu toidutootmise temaatika. Ehk siis kõik need valdkonnad, milles on Eesti Maaülikoolil ekspertsus ja vastutus valmistada ette kõrgharidusega spetsialiste.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960