Autor: Põllumajandus.ee • 30. mai 2023

Kliimaläbirääkimistele otsitakse noordelegaati

Kliimaministeerium ja Noorte Keskkonnanõukogu otsivad julget ja teotahtelist 18–30-aastast noort, kes esindaks kahel eeloleval ÜRO kliimakonverentsil Eesti noori.
Kliimaläbirääkimistele otsitakse noordelegaati.
Foto: Pexels

Igal sügisel kogunevad ligi 200 riigi esindajad ÜRO kliimakonverentsil kaheks nädalaks, et pidada arutelusid, kuidas pidurdada globaalset temperatuuritõusu ja kohaneda kliimamuutustega. Delegatsioonidesse kuuluvad riigipead, kliimaeksperdid, läbirääkijad, parlamendi ja vabaühenduste esindajad ning iga aastaga ka üha enam noordelegaate.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960