Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. juuni 2023

Baltikumi suurim mahetootja rõhub mastaabisäästule

Balti riikide üks suurimaid mahetoodete tootjaid AUGA Group esitleb uut ärimudelit, mis põhineb jätkusuutlike põllumajandustehnoloogiate arendamisel, tootmisel ja turundamisel ning ühistute võrgustiku kaudu tegevuse korraldamisel.
Baltikumi suurim mahetootja rõhub mastaabisäästule.
Foto: Auga Group

AUGA Groupi tegevjuht Kęstutis Juščius ütles, et põllumehed saavad selle aasta teisest poolest liituda 11 piirkondliku ühistu ja 21 tehnoloogiakeskusega. “See annab põllumajandustootjatele juurdepääsu säästvamatele tehnoloogiatele, tugevdab nende võimet kaitsta oma huve ja ostujõudu ning hõlbustab ka kapitali kaasamist,” sõnas Juščius.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960