Autor: Põllumajandus.ee • 5. juuni 2023

Algas vastuvõtt Eesti Maaülikooli eestikeelsetele õppekavadele

Täna, 5. juunil algas Eesti Maaülikoolis üliõpilaste vastuvõtt eestikeelsetele õppekavadele. Sooviavaldusi saab vastuvõtu infosüsteemis SAIS esitada kuu aja jooksul, vastuvõtu viimane kuupäev on 6. juuli.
Algas vastuvõtt Eesti Maaülikooli eestikeelsetele õppekavadele.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Eesti Maaülikoolis saab õppida 38-l eestikeelsel õppekaval, mis on seotud nii keskkonnahoiuga, toidu tootmise ja töötlemisega, loomade heaolu ja tervisega, metsanduse ja puidu väärindamisega, tehnika ja inseneeriaga kui ka maamajanduse ning planeerimisega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960