Autor: Põllumajandus.ee • 7. juuni 2023

Välistudeng eelistab EMÜ keskkonnajuhtimise ja veterinaarmeditsiini eriala

31. mail lõppes avalduste vastuvõtt Eesti Maaülikooli (EMÜ) ingliskeelsetele õppekavadele. Potentsiaalsete välisüliõpilaste huvi maaülikoolis õppimise vastu on võrreldav eelmise aastaga – tähtajaks laekus 163 vastuvõtuavaldust, neist enim õppekavale keskkonnajuhtimine kliimamuutuste tingimustes.
EMÜ ingliskeelsetest õppekavadest on kõige populaarsemad keskkonnajuhtimine ja veterinaarmeditsiin.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Maaülikool ootab sel aastal üliõpilasi neljale ingliskeelsele õppekavale – keskkonnajuhtimine kliimamuutuste tingimustes, maastikuarhitektuur, metsanduslik kavandamine ja analüüs ning veterinaarmeditsiin. Neist kolm esimest on magistritaseme õppekavad ning veterinaarmeditsiini saab õppida bakalaureuse ja magistriõppe integreeritud õppekaval.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960