Autor: Põllumajandus.ee • 8. juuni 2023

Vaata, millised uued tooted said külge Pääsukesemärgi

Pääsukesemärki kandvate toodete hulka on lisandunud seitse uut toodet: Metsade Maitsed marmelaadikommid tumedas šokolaadis (Minna Sahver OÜ), Muna Liisa kanamunad (Eesti Muna OÜ), Võõpsu Mesila Mesi (Püvi OÜ), Sulbi Roosa viinamarjavein (Veinimäe OÜ) ning Viinamärdi Talu OÜ kolm toodet: Lambapiimajogurt Naturale, Pecorello – klassikaline lambajuust ja Stracciatella mozzarellaribadega koorejuust.
Hindamine toimub väljatöötatud kriteeriumide alusel, ekspertide isiklikud maitse-eelistused arvesse ei lähe ning hindamise ajal on toodete kaubamärgid ekspertidele teadmata.
Foto: Janne Viisma

30. mail läbisid Tunnustatud Eesti Toit ehk Pääsukesemärgi ekspertkomisjoni hindamise seitse toodet viielt erinevalt tootjalt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960