Autor: Põllumajandus.ee • 12. juuni 2023

Täna algab rahvusvaheline puisniidu konverents

12.-14. juunil toimub Pärnumaal Ojako keskuses rahvusvaheline puisniidu teemaline konverents "Keeping wooded meadows - Nordic-Baltic practices", mille põhifookus on puisniitude taastamise kogemuste vahetamisel ja maaomanike ning hooldajate kaasamisel Põhja- ja Baltimaades.
Puisniidud on läbi aegade olnud Eesti maastike lahutamatu osa.
Foto: Eestimaa Looduse Fond

Puisniidud on läbi aegade olnud Eesti maastike lahutamatu osa. Eesti puisniitudest on alles väga vähe ja enamus neist on võsastunud või lausa metsa kasvanud. Seepärast on järjest olulisem puisniitude taastamine. 2023. aasta on puisniidu teema-aasta, mil pööratakse tavapärasest rohkem tähelepanu puisniitude säilitamisele ja taastamisele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960