Autor: Põllumajandus.ee • 20. juuni 2023

Ministeeriumite nimed ja töökorraldus paigas

Seadusega korraldatakse Maaeluministeerium Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumiks ning Keskkonnaministeerium ümber Kliimaministeeriumiks.
Riigikogu võttis tänasel erakorralisel istungil vastu seaduse, millega korraldatakse ümber mitme ministeeriumi töö.
Foto: Andras Kralla

Riigikogu võttis tänasel erakorralisel istungil vastu teise lugemise eel valitsuse usaldusküsimusega seotud seaduse, millega korraldatakse ümber mitme ministeeriumi töö. Valitsuse algatatud Vabariigi Valitsuse seaduse ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse (216 SE) vastuvõtmise poolt hääletas 57 ja vastu 23 Riigikogu liiget.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960