Autor: Põllumajandus.ee • 26. juuni 2023

Regionaalministri põllumajandusnõunikuna alustab tööd Kaja Piirfeldt

Sel nädalal alustab tööd regionaalminister Madis Kallase uus nõunik Kaja Piirfeldt, kes on põllumajandusega seotud juba pikemat aega nii ettevõtjana kui ka koolitajana.
Regionaalministri põllumajandusnõunikuna alustab tööd Kaja Piirfeldt.
Foto: Liis Treimann

„Kaja Piirfeldtil on ligi 20-aastane kogemus põllumajandussektoris ettevõtjana. Sellele lisaks on ta töötanud MTÜ Eesti Noortalunikud juhina, loomakasvatuse kutseõpetajana ja maamajanduse konsulendina. Seega on tal põhjalik ülevaade valdkonnast ning seal ees ootavatest katsumustest ja võimalustest,“ kirjeldas regionaalminister Madis Kallas uut nõunikku.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960