Autor: Põllumajandus.ee • 6. juuli 2023

Täna lõppeb dokumentide vastuvõtt maaülikooli

Neljapäeva 6. juuli südaöösel vastu reedet lõppeb sisseastumise infosüsteemis SAIS dokumentide vastuvõtt Eesti Maaülikooli õppekavadele. Ülikoolis kohapeal saab sisseastumisdokumente esitada täna kuni kella 15.00.
Täna lõppeb dokumentide vastuvõtt maaülikooli.
Foto: Eesti Maaülikool

Eesti Maaülikooli õppeosakonna juhataja Ina Järve sõnul on kulgenud vastuvõtt ootuspäraselt. „Täna hommikuks oli meile laekunud üle 2500 sisseastumisavalduse, kuid varasem kogemus näitab, et paljud jätavadki dokumentide esitamise alles päris viimasele hetkele. Kõige populaarsemad erialad on sarnaselt eelmistele aastatele maamajanduslik ettevõtlus ja finantsjuhtimine, geodeesia, kinnisvara- ja maakorraldus, loodusturism ning veterinaarmeditsiin. Peab tõdema, et meie tehnoloogiaerialadele on seni vähevõitu soovijaid – on ju tehnoloogial kanda innovatsioonis ja majanduse elavdamisel väga oluline roll,“ võttis Ina Järve hetkeseisu kokku.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960