Autor: Põllumajandus.ee • 10. juuli 2023

Eesti Maaülikooli esitati üle 3000 sisseastumisavalduse

Huvi Eesti Maaülikoolis õppimise vastu on jätkuvalt suur: bakalaureuse-, rakenduskõrghariduse-, inseneri- ja magistriõppe õppekavade 882 õppekohale laekus vastuvõtuperioodil üle 3000 sisseastumisavalduse.
Huvi Eesti Maaülikoolis õppimise vastu on jätkuvalt suur.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Kuu aega kestnud dokumentide vastuvõtt Eesti Maaülikooli lõppes 6. juuli südaöösel. Maaülikooli õppeosakonna juhataja Ina Järve sõnul oli tulemus ootuspärane. „Muutsime pea pooltel esimese astme õppekavadest vastuvõtutingimusi rangemaks. Aimasime, et selline muudatus avaldab mõju. Avalduste koguarv oligi eelmise aastaga võrreldes 300 avalduse võrra väiksem, kuid loodame, et rangemad vastuvõtukriteeriumid tagavad meile teadlikumad ja motiveeritumad üliõpilased,“ ütles Järve.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960