Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. juuli 2023

Galerii: Avatud talud said avalöögi Iisaka talus

Avatud talude päev toimus sel aastal juba üheksandat korda. Möödunud nädalavahetusel avasid oma uksed külastajatele ligi 360 talu üle Eesti. Ürituse avalöök anti Iisaka talus ja Lahemaa pärimuskojas.
Avatud talude päeva avaüritus toimus Iisaka talus ja Lahemaa pärimuskojas.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Avatud talude päeva avaüritus toimus 15. juulil Kuusalu vallas, Uuri külas asuvas Iisaka talus ja Lahemaa pärimuskojas. Ürituse avasid Iisaka talu pererahavas, regionaalminister Madis Kallas, Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse liige Kerli Ats, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Noot ja Maaelu Teadmuskeskuse asedirektor Marko Kass.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960