Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. juuli 2023

Galerii: regionaalminister väisas uut piimatööstust

14. juulil külastas regionaalminister Madis Kallas ASi E-Piim Tootmine peagi tööd alustavat piimatööstust. Minister nentis, et uus tehas on Eesti piimanduse ja piirkonna jaoks märkimisväärne saavutus.
Regionaalminister Madis Kallas ja E-Piim Tootmine ASi juhatuse esimees Jaanus Murakas.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Paidesse kerkiva E-Piima uue juustu- ja pulbritööstuse valmimine on lõpusirgel – kuu aja pärast algab proovitootmine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960