Autor: Põllumajandus.ee • 17. juuli 2023

Maaelu Teadmuskeskus otsib demofarmereid

Maaelu Teadmuskeskus kutsub põllumajandusettevõtteid üles liituma rahvusvahelise kliimaprojektiga.
Maaelu Teadmuskeskus otsib demofarmereid.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Vaevalt on Eestis või Euroopas mõni põllumajandustootja, kes poleks mõelnud: kuidas kliimamuutus mu ettevõtmisi mõjutab? Lihtne on minna koolitustele, aga demofarmerina saab põllumees endale sobivaid võimalusi ja lahendusi arutada nii nõustajate kui ka teiste tootjatega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960