Autor: Anu Jõgi • 18. juuli 2023

Tartu Milli Läti tootmishoone põles

Pühapäeval põles eestlaste teraviljatootja Tartu Milli Läti tütarfirma Dobeles Dzirnavnieksi tootmishoone mitu korrust.
Dobeles Dzirnavnieks
Foto: Dobeles Dzirnavnieks

Tulekahjust teatati ettevõtte tütarfirma Dobeles Dzirnavnieksi hoones hommikul kell 7. Päästjatel kulus kümme tundi, et kustutada tulekahju Dobeles Dzirnavnieksi seitsmekorruselises viljaelevaatoris. Tulekahju haaras üle 500 ruutmeetri.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960