Autor: Põllumajandus.ee • 19. juuli 2023

Kaja Piirfeldt asus juhtima METKI võrgustiku osakonda

Hiljuti asus Maaelu Teadmuskeskuse võrgustiku osakonna juhatajana tööle Kaja Piirfeldt. Ühtlasi alustas ta ka regionaalminister Madis Kallase põllumajandusnõunikuna. Aasta põllumehe tiitli pälvinud Piirfeldt loodab tuua mõlemasse asutusse värskeid tuuli otse põllumeeste seast.
Kaja Piirfeldt asus juhtima METKI võrgustiku osakonda.
Foto: Liis Treimann

Järgneb intervjuu Kaja Piirfeldtiga:

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960