Autor: Eget Velleste • 30. juuni 2023

Tööjõukriis? Kus? Võlulehmafarm toob lüpsja hea palgaga tagasi ka põhjanaabrite juurest

„Alles detsembris panin kuulutuse üles ja pidin selle kahe päevaga maha võtma, sest mul oli üle 70 soovija ja paljud neist olid suure erialase kogemusega,“ räägib Remmelgamaa farmi perenaine Kaja Piirfeldt.
Remmelgamaa farm on koduks 70 lehmale. Perenaisel Kaja Piirfeldtil ja teistel farmitöötajatel tuleb igapäevaselt hoolitseda selle eest, et kõik loomad saaksid küllaldaselt hellusi.
Foto: Liis Treimann

Piirfeldt on vanematelt üle võetud Remmelgamaa piimafarmi juhtinud viimased kümme aastat ning töötingimuste peale mõeldakse seal nagu idufirmades parematel päevadel. Palgad on sektori ühed parimad ning tööandja hoolitseb sellegi eest, et inimestel jätkuks piisavalt aega lehmade hellitamiseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960