Autor: Põllumajandus.ee • 26. juuli 2023

PTA tuvastas taimekaitsevahendi jäägiga saastunud porgandid

Põllumajandus- ja Toiduamet (PTA) annab teada, et Karlskroona OÜ poolt edasi müüdud Egiptuse päritolu porgandid partii numbriga 78344 sisaldasid lubamatus koguses taimekaitsevahendi jääki. Antud partiinumbriga tooted tuleb müügilt eemaldada.
PTA tuvastas taimekaitsevahendi jäägiga saastunud porgandid.
Foto: Pixabay

Kõik toidukäitlejad, kes on ostnud Karlskroona OÜ müüdud Egiptuse päritolu värskeid porgandeid, partii numbriga 78344, peavad toote turult kõrvaldama ning teavitama sellest Põllumajandus- ja Toiduametit e-posti teel [email protected].

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960