Autor: Põllumajandus.ee • 1. august 2023

Tehti ettepanek võtta kaitse alla 23 uut käpaliste püsielupaika

Keskkonnaamet tegi ettepaneku võtta kaitse alla üle Eesti 23 uut käpaliste püsielupaika. Juba varem on kaitse alla võtmise ettepanek tehtud neist 15 ala osas, mille vööndeid ja välispiire amet korrigeeris.
Pisikapp.
Foto: Jaak Neljandik

Lisaks on kavas muuta 13 varasemalt kehtestatud käpaliste püsielupaiga välispiiri ja arvata kaitse alt välja üks püsielupaik, mis looduslike protsesside tõttu on muutunud käpalistele sobimatuks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960