Autor: Põllumajandus.ee • 9. august 2023

Maaülikool avab augustis lisavastuvõtu magistriõppesse

Eesti Maaülikool avab 11. augustil täiendava vastuvõtu magistriõppe õppekavadele. Kes veel soovivad jätkata kõrgkooliõpinguid maaülikooli magistriastmes, saavad esitada avalduse sisseastumise infosüsteemis SAIS 11.-17. augustini.
Maaülikool avab augustis lisavastuvõtu magistriõppesse.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Täiendaval sisseastumiskonkursil oodatakse sisseastumisavaldusi kümmekonnale magistriõppekavale erinevates valdkondades, alates aiandusest ja metsatööstusest kuni ergonoomika, loodusturismi või ka ökonoomika ja ettevõtluseni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960