Autor: Põllumajandus.ee • 16. august 2023

Täna alustab hindamiskomisjon "Parim talu 2023" ringsõitu, kandideerib rekordarv talusid

Eestimaa Talupidajate Keskliit alustab täna, 16. augustil, järjekordset ringsõitu "Parim talu 2023" hindamiskomisjoniga. Juba 30. korda valib organisatsioon Eestimaa parimaid talusid, keda tunnustatakse viimasel neljal aastal koostöös Maaelu Edendamise Sihtasutusega.
Eestimaa Talupidajate Keskliit alustab täna, 16. augustil, järjekordset ringsõitu "Parim talu 2023" hindamiskomisjoniga.
Foto: Unsplash

Tänavusel konkursil esitati rekordiline arv talusid, millest valiti välja 15 talu, mida külastatakse 16. kuni 18. augustini.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960