Autor: Põllumajandus.ee • 24. august 2023

Tallinna loomaaed tähistab oma sünnipäeva meeleoluka loodushariduspäevaga

Homme, 25. augustil tähistab Tallinna loomaaed oma 84. sünnipäeva sisutiheda ja meeleoluka loodushariduspäevaga. Tegevusi ja uudistamist jätkub kogu päevaks, alates „Loomaaia mängust“ ning lõpetades vihmametsa troopikajuttudega. Kuni 19-aastastele noortele on sissepääs tasuta.
Elevandiemandad harjutavad esinemist.
Foto: Inari Leiman

Tallinna abilinnapea Vladimir Sveti sõnul täidab loomaed olulist rolli laste ja noorte hoiakute ning keskkonnateadlikkuse kujundamisel. „Looduskaitse, elurikkus, kliimamuutused ja kestlikkus – need teemad on tänapäeva maailmas üha tähtsamad. Loomaaed aitab seda vahetult kogeda ja mõista ning panna aluse armastusele ja austusele looduse vastu,“ ütles Svet. „Eelmisel talvehooajal viisime läbi pilootprojekti, mille käigus pakkusime lastele ja noortele võimalust külastada kord kuus loomaaeda tasuta. Projekt õigustas ennast igati ja plaanime sellega jätkata ka tuleval talvel. Ka loomaaia sünnipäeval pääsevad kuni 19-aastased külastajad loomaaeda tasuta, et kõigil oleks võimalik loodushariduspäevast osa saada.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960