Autor: Põllumajandus.ee • 25. august 2023

Suvi lihaturul: rahvas sõi linnuliha, sealiha müük hangus

Nõo Lihatööstuse ülevaatest selgub, et sel suvel eelistasid tarbijad broilerilihast tooteid, mille müügimaht kasvas aastavõrdluses üle 11%.
Nõo Lihatööstuse ülevaatest selgub, et sel suvel eelistasid tarbijad broilerilihast tooteid.
Foto: Vallo Kruuser/Nõo Lihatööstus

Kui suvetoodete mahulist (kg) kasvu vedas linnuliha, siis sealiha koguseline müük püsis võrreldes eelmise aastaga muutumatuna. Nõo Lihatööstuse statistika võrdles ajavahemikku aprill-august eelmise aasta sama ajaga – see on suvetoodete aktiivne müügiperiood. Suvetoodete rahaline käibekasv oli sel aastal broileril 18% ja sealihal 16%.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960