Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. august 2023

E-Piima tehases valmis esimene juustupartii

Peale aastatepikkust kavandamist, projekteerimist, ehitus- ning installatsioonitöid jõudis E-Piima uus Paide juustutööstus olulise verstapostini - äsja sai toodetud päris esimene oma juust.
Fotol vasakult: juustuoperaator Marjan Tamm, ehituse projektijuht Erki Laimets, E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas ja Paide tehase direktor Randel Veerits
Foto: E-Piim Tootmine AS

“Oleme läbi teinud pika teekonna ja terve E-Piima pere tunneb täna suurt rõõmu Paide juustutööstuses valminud esimese juustu üle. Projekti vältel oleme kokku puutunud küll keerulisemate ja helgemate aegadega, aga üldjoontes on teekond kulgenud suuremate viperusteta. Soovin õnne nii meie koostööpartneritele, E-Piima meeskonnale kui meie pikaaegsele kliendile,” sõnas E-Piim Tootmine ASi juhatuse esimees Jaanus Murakas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960