Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. august 2023

Põllu-, metsamajandus- ja kalapüügisektori brutopalk tõusis teises kvartalis 15,4%

Statistikaameti andmetel oli keskmine brutokuupalk 2023. aasta teises kvartalis 1873 eurot ehk 12,4% kõrgem kui eelmisel aastal samal ajal. Põllu-, metsamajandus- ja kalapüügisektori brutopalk kerkis teises kvartalis koguni 15,4% 1576 euroni.
Põllu-, metsamajandus- ja kalapüügisektori brutopalk tõusis teises kvartalis 15,4%.
Foto: Unsplash

Tegevusalade lõikes oli keskmine brutokuupalk teises kvartalis kõrgeim info ja side (3257 eurot), finants- ja kindlustustegevuse (2953 eurot) ning energeetika (2946 eurot) tegevusaladel, selgitas statistikaameti sotsiaalstatistika tiimijuht Eveli Voolens. Madalaim oli keskmine palk aga majutuse ja toitlustuse (1178 eurot), muude teenindavate tegevuste (1191 eurot) ja kinnisvaraalase tegevuse (1268 eurot) alal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960