Autor: Evelyn Vanamb, Maaelu Teadmuskeskuse teenuste ja arendusvaldkonna juhataja • 30. august 2023

Sajas haridusasutuses said lapsed näpud mullaseks

Koolides ja lasteaedades on alanud projekt „Näpud mulda!“. Lapsed saavad projektis kasvatada mitmesuguseid söögitaimi ja ise kogeda, kuidas toit meie lauale jõuab. Sellest, kuidas lastel läinud on, kirjutab Maaelu Teadmuskeskuse teenuste ja arendusvaldkonna juhataja Evelyn Vanamb.
Sajas haridusasutuses said lapsed näpud mullaseks.
Foto: Pixabay

Aprilli alguses panime Maaelu Teadmuskeskuses kokku 100 programmi „Näpud mulda!“ stardikomplekti. Nendest 72 saatsime lasteaiarühmadele ja 28 kooliklassidele. Komplekt sisaldas porgandisordi „Jõgeva Nantes“, põldoa „Jõgeva“ ja aedherne „Valma“ seemneid ning tippsibulat „Jõgeva 3“. Samuti lisasime pakki orgaanilist väetist, vahekultuuri seemneid, juhiseid ja silte peenarde tähistamiseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960