Autor: Eliisa Matsalu • 18. september 2023

Menukas PotiTomat läks firmamatja kätte

Kevadel raskustesse sattunud menukas aiandusfirma PotiTomat on tegevuse lõpetanud ja ettevõte on liikunud firmamatja kätte. „Ma ei tahtnud tomatitest enam midagi näha ega kuulda,“ ütles ettevõtte endine omanik Ingmar Pappel.
Tomatikasvataja Ingmar Pappeli sõnul oli tema ettevõte PotiTomat OÜ üks lõputu rahaauk.
Foto: Sven Arbet/Ekspress Meedia/Scanpix

Kevadel teatas aiapidajate seas menukas ettevõte PotiTomat, et on raskustes ning lõpetab tegevuse ära. Ettevõtte ustavad kliendid aktiveerusid ning püüdsid firmat aidata – kes annetas rahaga, kes aitas hea nõuga. Ettevõtte juht Ingmar Pappel tunnistas toona, et ei osanud sellist reaktsiooni inimestelt oodata.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960