• 18.09.23, 14:52

Kogu tõde leivast - kuidas leivaosakonnas luubita tervislikke valikuid teha?

Möödunud pühapäeval tähistati leivapäeva. Tarbijal on paslik ennast kurssi viia esmapilgul lihtsa, aga siiski mitmepalgelise leivamaailmaga – mis on ja mis pole täistera, kas ja miks on olulised seemned, mis teeb toote kiudainerikkaks, kas sepik on rohkem leiva või saia nägu ning kas saiaga ainult patustatakse või on selles ka midagi kasulikku?
Kogu tõde leivast - kuidas leivaosakonnas luubita tervislikke valikuid teha?
  • Kogu tõde leivast - kuidas leivaosakonnas luubita tervislikke valikuid teha? Foto: Mana Kaasik
Leibade maailmas aitab orienteeruda Leiburi Baltikumi tootejuht Illi Pikk.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.03.25, 12:48
Kas sina rajad oma rohumaad õigesti?
Looduslikud ja poollooduslikud rohumaad sobivad küll karjatamiseks ning neilt võib saada arvestatava koguse heina, ent paraku ei ole selliste heinamaade silo lüpsikarja jaoks piisavalt kvaliteetne. Kvaliteetse silo saamiseks peab farmipidaja olema valmis panustama maa ettevalmistusse, kultuurtaimede külvamisse, väetamisse ja õigeaegsesse hooldamisse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele