Autor: Põllumajandus.ee • 18. september 2023

Kogu tõde leivast - kuidas leivaosakonnas luubita tervislikke valikuid teha?

Möödunud pühapäeval tähistati leivapäeva. Tarbijal on paslik ennast kurssi viia esmapilgul lihtsa, aga siiski mitmepalgelise leivamaailmaga – mis on ja mis pole täistera, kas ja miks on olulised seemned, mis teeb toote kiudainerikkaks, kas sepik on rohkem leiva või saia nägu ning kas saiaga ainult patustatakse või on selles ka midagi kasulikku?
Kogu tõde leivast - kuidas leivaosakonnas luubita tervislikke valikuid teha?
Foto: Mana Kaasik

Leibade maailmas aitab orienteeruda Leiburi Baltikumi tootejuht Illi Pikk.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960