• 18.09.23, 14:52

Kogu tõde leivast - kuidas leivaosakonnas luubita tervislikke valikuid teha?

Möödunud pühapäeval tähistati leivapäeva. Tarbijal on paslik ennast kurssi viia esmapilgul lihtsa, aga siiski mitmepalgelise leivamaailmaga – mis on ja mis pole täistera, kas ja miks on olulised seemned, mis teeb toote kiudainerikkaks, kas sepik on rohkem leiva või saia nägu ning kas saiaga ainult patustatakse või on selles ka midagi kasulikku?
Kogu tõde leivast - kuidas leivaosakonnas luubita tervislikke valikuid teha?
  • Kogu tõde leivast - kuidas leivaosakonnas luubita tervislikke valikuid teha?
  • Foto: Mana Kaasik
Leibade maailmas aitab orienteeruda Leiburi Baltikumi tootejuht Illi Pikk.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.05.25, 11:03
Kevad 2025: talivili on jõuline, suvirapsi osakaal kasvab, väetise kulunormid on muutuses
2025. aasta kevad on toonud põldudele positiivse pildi: taliviljad on hästi talvitunud ning taimed on tugevad, hoitud ja toidetud. Ilmastik on kevadel olnud küll heitlik, kuid üldpilt on lootustandev. Linas Agro agronoomiaeksperdi Mart Toomsalu sõnul on rõõm tõdeda, et põllumehed ei ole sellel kevadel lämmastikväetisega kokku hoidnud, mis omakorda kajastub taimede heas seisukorras.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele