Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. september 2023

"DeLaval TalkShow" – Saaremaal sai näha uudseid lahendusi piimatootmises

15. septembril toimus Saaremaal, Ratlas "DeLaval TalkShow", kus piimakarjakasvatajad said kuulda ja näha uusi lahendusi, mis muudavad farmi igapäevatöö lihtsamaks ja tootmise efektiivsemaks.
Ratla OÜ farmis sai näha uudseid lahendusi piimatootmises.
Foto: DeLaval OÜ

Päeva vedasid DeLavali müügijuht Jüri Anepaio ja tehnikajuht Martin Rüüson. Üritusel said sõna ettevõtte tootejuhid ning projektimüügijuht Mati Kütt, kes jagasid väärtuslikku teavet uute farmitoodete ja -lahenduste kohta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960