Autor: Põllumajandus.ee • 20. september 2023

Kümne riigi noored kogunevad taas Olustvere künnimeistrivõistlustele

Laupäeval, 23. septembril toimub Olustveres traditsiooniline hoidiste mess ja toidulaat. Juba 8. aastat peetakse sealsetel põldudel ka rahvusvahelisi koolinoorte künnimeistrivõistlusi, kus osalejaid 10 riigist.
Foto: Oleg Hartsenko

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul on juba ligi kaks kümnendit toimunud hoidiste mess aasta-aastalt külastajate seas populaarsemaks muutunud, mistõttu on sügiseti Olustveres sagimist tavalisest rohkem.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960