Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. september 2023

Galerii: rahvusvahelised koolinoorte künnivõistlused võitis Jaagup Kask

23. septembril Olustvere põldudel peetud 8. rahvusvahelised koolinoorte künnivõistlused võitis Jaagup Kask, teise koha pälvis Andres Tamm ning kolmanda koha Kristjan Raamat.
Fotol vasakult: Andres Tamm, Jaagup Kask, Kristjan Raamat
Foto: Oleg Hartsenko

Künnivõistlustel peakohtuniku ametit pidanud Taavi Võsa sõnul oleme juba mitmendat järjestikust aastat Olustvere harjutuspõldudel näinud noorte kündjate tugevat pealekasvu. „Kuigi konkurents on võistlusel tihe, läks mitmendat aastat järjest võit meie oma kohalikule võistlejale, kes näitas väga professionaalseid võtteid ja tunneb tehnikat. Künnivõistluste hindamisel võtavad kohtunikud arvesse 15 erinevat kriteeriumit, näiteks vao sirgust, kokku-lahku kündi ning künni sügavust,“ ütles Võsa.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960