Autor: Põllumajandus.ee • 28. september 2023

Tallinna toidumessil tutvustatakse esmakordselt mahedaid uudistooteid ühisalal

Mahetoodete populaarsus Euroopas on kasvamas ja Eestiski on mahetooted jõudnud üha enamate inimeste ostukorvidesse. Organic Estonia eestvedamisel tutvustatakse Tallinna toidumessil uudseid ja tervislikke mahetooteid, mis võivad saada hitiks juba lähiajal.
Tallinna toidumessil tutvustatakse esmakordselt mahedaid uudistooteid ühisalal.
Foto: Raili Roosmaa

„Eesti on unikaalne piirkond, kus kogu põllumaast on 23% mahepõllumaa. Meil on veel palju puhast loodust ja meie inimesed oskavad seda kõrgelt hinnata. Mahetoidu tootmine toetab keskkonna jätkusuutlikkust ja mahetoidu eelistamine aitab kindlasti sellele kaasa. Eestis moodustab mahetoit veel tagasihoidliku osa kogu müüdavast toidukaubast, kuid tulevikus võiks see moodustada 13% nagu on kujunenud taanlaste ostukorv,“ ütles Organic Estonia juhatuse liige Krista Kulderknup.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960