Autor: Põllumajandus.ee • 6. oktoober 2023

Eesti riik teenis mullu kvoodimüügilt üle 333 miljoni euro

Eelmisel aastal teenis Eesti kasvuhoonegaaside lubatud heitkoguse ühikutega kauplemise enampakkumisel tulu 333,25 miljonit eurot.
Eestis kasutatakse kvoodimüügi rahasid näiteks taastuvenergeetika edendamiseks.
Foto: Pixabay

Kliimaminister Kristen Michal kinnitas, et laekunud vahenditel on märkimisväärne panus Eesti kliima- ja energeetikaeesmärkide elluviimisesse ning kindlasti ei saa alahinnata ka võimalust toetada samade eesmärkide täitmisele kaasaaitamist arenguriikides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960