Autor: Põllumajandus.ee • 6. oktoober 2023

Staažikas toidutootja laiendab haaret

Polven Foodsi ekspordijuht Nadezda Filatova ütles, et kuigi ettevõttel on 25-aastane kogemus soolaste kastmete, majoneesi, kondenspiima ja magusate termotäidiste valmistamisel, osalevad nad sellel sügisel toimuval ANUGA messil alles esimest korda. Ettevõtte eesmärgiks on välisturgudele teada anda nende tootmispotentsiaalist ja kaasaegsest tootearendusest.
7. oktoobril avatakse Saksamaal, Kölnis Euroopa üks suurimaid toidumesse.
Foto: Harald Fleissner

„Ühtlasi soovime messikülastajatele tutvustada kogu meie maitsete paletti, et igaüks saaks valida oma lemmiku. Tutvustame oma peamisi jaekaubandusbrände Jaani ja Rezeknes Legenda, Lemmik ja Sveiks. Lisaks tutvustame HoReCa tooteid ja Private Labeli võimalus,“ rääkis Filatova. „Hetkel töötame oma uue majoneesi ja kastmete valiku kallal, millel on meie jaoks täiesti uus kontseptsioon,“ lisas ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960