Polven Foodsi ekspordijuht Nadezda Filatova ütles, et kuigi ettevõttel on 25-aastane kogemus soolaste kastmete, majoneesi, kondenspiima ja magusate termotäidiste valmistamisel, osalevad nad sellel sügisel toimuval ANUGA messil alles esimest korda. Ettevõtte eesmärgiks on välisturgudele teada anda nende tootmispotentsiaalist ja kaasaegsest tootearendusest.
- 7. oktoobril avatakse Saksamaal, Kölnis Euroopa üks suurimaid toidumesse. Foto: Harald Fleissner
„Ühtlasi soovime messikülastajatele tutvustada kogu meie maitsete paletti, et igaüks saaks valida oma lemmiku. Tutvustame oma peamisi jaekaubandusbrände Jaani ja Rezeknes Legenda, Lemmik ja Sveiks. Lisaks tutvustame HoReCa tooteid ja Private Labeli võimalus,“ rääkis Filatova. „Hetkel töötame oma uue majoneesi ja kastmete valiku kallal, millel on meie jaoks täiesti uus kontseptsioon,“ lisas ta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Põllumajandussaadusi töötlev ja turustav ettevõte Scandagra Eesti soovib kõiki kliente ning koostööpartnereid lõppeva aasta puhul tehtu eest tänada ning kutsub huvilisi informatiivsetele talveseminaridele.