• 06.10.23, 09:25

Staažikas toidutootja laiendab haaret

Polven Foodsi ekspordijuht Nadezda Filatova ütles, et kuigi ettevõttel on 25-aastane kogemus soolaste kastmete, majoneesi, kondenspiima ja magusate termotäidiste valmistamisel, osalevad nad sellel sügisel toimuval ANUGA messil alles esimest korda. Ettevõtte eesmärgiks on välisturgudele teada anda nende tootmispotentsiaalist ja kaasaegsest tootearendusest.
7. oktoobril avatakse Saksamaal, Kölnis Euroopa üks suurimaid toidumesse.
  • 7. oktoobril avatakse Saksamaal, Kölnis Euroopa üks suurimaid toidumesse.
  • Foto: Harald Fleissner
„Ühtlasi soovime messikülastajatele tutvustada kogu meie maitsete paletti, et igaüks saaks valida oma lemmiku. Tutvustame oma peamisi jaekaubandusbrände Jaani ja Rezeknes Legenda, Lemmik ja Sveiks. Lisaks tutvustame HoReCa tooteid ja Private Labeli võimalus,“ rääkis Filatova. „Hetkel töötame oma uue majoneesi ja kastmete valiku kallal, millel on meie jaoks täiesti uus kontseptsioon,“ lisas ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele