Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. oktoober 2023

Suur fotogalerii: EPA mess tõi põllumajandussektori Tartusse

Eesti Põllumajanduse Aastanäitus (EPA) toimus 11. ja 12. oktoobril Tartus Eesti Rahva Muuseumis. Põllumajandusmess toimus seekord juba viiendat aastat ja üle poolte eksponentide on olnud kohal kõik viis aastat.
EPA mess Tartus.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

„Vaieldamatult on tegu põllumajandussektori aastasündmusega ja vaadates rohkearvulist eksponentide hulka ei kahtle keegi, et iga-sügisene kohtumine Tartus on kasvanud juba traditsiooniks,“ sõnas EPA 2023 avakõnes Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu esimees Sivar Irval.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960