Eesti vanim toidumärgis „Pääsukesemärk“ ootab ettevõtteid oma toodetele taotlema kvaliteedihinnangut.

- EPKK toiduvaldkonna projektijuht Janne Viisma Tallinna Toidumessil (vasakul).
- Foto: Meelika Sander-Sõrmus
„Üha enam liigub toidu tarbimise trend sinna, et enim eelistatakse lähipiirkonnas valmistatud toiduaineid ja toite. Pääsukesemärk annabki meile teadmise, et tegu on kvaliteetse kodumaisest toorainest ja Eestis valmistatud toiduga,“ rääkis Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna projektijuht Janne Viisma.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Üleminekuperiood on lehmale kriitiline – just sel ajal suureneb energiavajadus ja kasvab risk ketoosiks. Baltic Agro poolt pakutav MecoVit® ühendab mikrokapseldatud DL-metioniini, koliinkloriidi, betaiini ning B2- ja B12-vitamiini, toetades maksa ainevahetust, söömust ja energiataset, et lehm saaks uue laktatsiooni alustada tugevamana.