Eesti vanim toidumärgis „Pääsukesemärk“ ootab ettevõtteid oma toodetele taotlema kvaliteedihinnangut.

- EPKK toiduvaldkonna projektijuht Janne Viisma Tallinna Toidumessil (vasakul).
- Foto: Meelika Sander-Sõrmus
„Üha enam liigub toidu tarbimise trend sinna, et enim eelistatakse lähipiirkonnas valmistatud toiduaineid ja toite. Pääsukesemärk annabki meile teadmise, et tegu on kvaliteetse kodumaisest toorainest ja Eestis valmistatud toiduga,“ rääkis Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna projektijuht Janne Viisma.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
Scandagra viljaäri juht Marge Pähkel selgitab, kuidas globaalsed ilmastikunüansid, dollarikurss ja fondide ootused kujundavad nisu hinda. Kuigi maailma nisuvarud kasvavad – prognoositakse lausa 10 miljonit tonni lisasaaki –, on turu meeleolu kõikuv. Üksainus külmalaine Venemaal või kuivus Hiinas võib tõsta hindu või tekitada turgudel paanikat.