Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. november 2023

Majandustulemused | Margus Linnamäele kuuluva veterinaariafirma kasum kasvas

Suurettevõtjale Margus Linnamäele kuuluv veterinaarravimeid müüv Magnum Veterinaaria AS teenis 2022. aastal 26,2 miljoni eurose käibe juures 2 miljonit eurot tegevuskasumit. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas üle kümne protsendi.
Veterinaarravimite turg on suhteliselt stabiilne.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Veterinaarravimite ja -instrumentide, söödalisandite ja lemmikloomatoodete hulgimüügiga tegelev ettevõtte rõhutab oma majandusaasta aruandes, et üldine makromajanduslik areng nende tegevusvaldkonnas on positiivne - lemmikloomadel kasutatavate ravimite ning muude toetavate toodete turg on stabiilne ning turg on jätkuvas kasvutrendis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960