Autor: Toomas Kelt • 1. detsember 2023

Hannes Prits: teraviljaturul on Aafrika suur tegija

Teraviljakasvataja teeb kulusid terve aasta, tulu saab aga vaid korra, ütles Põllumeeste Ühistu KEVILI juhatuse liige Hannes Prits konverentsil "Põllumajanduse Äriplaan 2024". Seepärast peab viljakasvataja olema arvestav ja ettevaatlik.
Põllumeeste Ühistu KEVILI juhatuse liige Hannes Prits konverentsil "Põllumajanduse Äriplaan 2024".
Foto: Oleg Hartsenko

KEVILI on teravilja ja rapsikasvatajate ühistu, mille eesmärk on turustada oma liikmete toodangust. „Viljaäris on kriitiliselt vajalik investeerida betooni ja rauda ehk rajada terminale,“ sõnas Prits ettevõtte investeeringutest rääkides. KEVILI-l on praegu Roodevälja ja Rõngu teraviljaterminalid, tuleval aastal on valmimas ka Mäo terminal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960