Autor: Põllumajandus.ee • 8. detsember 2023

Mess AgroUzbekistan 2023 pakkus häid koostöövõimalusi

Põllumajandus-Kaubanduskoda koostöös Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu ja Soome ning Läti partneritega osales 29. novembrist – 1. detsembrini 2023 ühisstendiga Tashkendis toimuval põllumajandusmessil AgroUzbekistan 2023.
Eesti delegatsioon messil Usbekistanis.
Foto: Põllumajandus-Kaubanduskoda

Näitustel osales enam kui 170 juhtivat Usbeki ja välismaist ettevõtet Austriast, Suurbritanniast, Ungarist, Saksamaalt, Indiast, Itaaliast, Iraanist, Hiinast, Venemaalt, Türgist, Ukrainast, Prantsusmaalt, Eestist ja teistest riikidest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960