Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. jaanuar 2024

Urmas Põlluaas: kriiside perioodil ei tohi mängida maksudega

Kriiside perioodil ei tohiks kuidagi mängida maksudega. On selge, et raha tuleb riiki ettevõtlusest ja Eesti vajab investeeringuid. Milline ettevõtja on aga nõus paigutama raha teadmatusse? Meil peavad olema selged tulud, kulud, edasi järgneb investeeringult loodetav kasum, aga hetkel on meil elu justnagu oksjonil, kus iga poliitik pakub välja põnevama maksu, nentis Kuivajõe Farmer OÜ juht Urmas Põlluaas.
Kuivajõe Farmer OÜ juht Urmas Põlluaas.
Foto: Andres Haabu

Jah, pikemas perspektiivis on vaja riigieelarve tasakaalu saada, kuid see ei pea juhtuma ühe valitsusperioodi jooksul, on ettevõtja nõus. “Kahjuks pole meie poliitikutel järele jäänud riigimehelikkust mitte karvavõrdki. See tormamine (omalajal Ansip - 5 aastaga 5 rikkama sekka, absurd, lauslollus) näitab vaid seda, et elu eest püütakse kindlustada järgmiste valimiste edu, muidugi on seegi lühinägelik antud ajahetkel,” rääkis Põlluaas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960