Autor: Põllumajandus.ee • 23. jaanuar 2024

Olav Kreen pälvis Lääne-Viru kuldse vapimärgi

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit tunnustab tänavu maakonna kõrgeima autasuga teraviljakasvatajat Olav Kreeni, seda panuse eest maakonna põllumajanduse arengusse.
Rabaveere Farmi juht Olav Kreen.
Foto: Hanna Marii Ilves

Põllumees Olav Kreen pälvis Lääne-Viru maakonna kuldse vapimärgi, mis omistatakse inimesele, kes oma silmapaistva töö ja tegevusega maaelu arendamise, kultuuri, spordi, hariduse, sotsiaal- ja tervishoiu, majanduse jm valdkonnas on oluliselt kaasa aidanud Lääne-Virumaa arengule. Samuti muude saavutuste eest, mis on toonud au ja tunnustust maakonnale.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960