Autor: Põllumajandus.ee • 30. jaanuar 2024

Baltic Agro ja Scanola Baltic aitasid soetada innovaatilise 3D ravimiprinteri

Juba kuuendat aastat järjest on Baltic Agro ja Scanola Baltic jõulukingituste asemel teinud annetuse Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile toetamaks laste raviprotsessi. Sel korral aitas toetussumma soetada innovaatilise 3D ravimiprinteri.
Baltic Agro ja Scanola Baltic aitasid soetada innovaatilise 3D ravimiprinteri.
Foto: SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond

“Lapsed ja noored on meie tulevik. Baltic Agrol ja Scanola Balticul on hea meel olla abiks innovatiivse seadme ja tehnoloogia kasutusele võtmisel. Oleme tänulikud kõikidele põllumeestele ja partneritele, tänu kellele saame toetada algatusi, mis on investeering Eesti tulevikku ja heaolusse. Usume, et laste tervise toetamine aitab kasvatada terveid ja edukaid inimesi, kes panustavad tulevikus kogukondadesse ja maailma tervikuna. Aitame ise ja soovime, et nii innustame ka teisi abivajajaid märkama ja aitama,” rääkis Baltic Agro tegevjuht Ants Puusta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960